Позната певачица Биљана Крстић и њен бивши супруг, глумац Тихомир Арсић били су годинама у браку и из њега су добили две ћерке Ленку и Милицу Арсић.

Фото: В. Данилов

 

 

Њих две су одрастале у породици пуној љубави, а сада су већ одрасле жене и свака од њих је пронашла неки свој пут до среће. 

Фото: Игор Маринковић

 

 

Упркос чињеници да су им родитељи веома познати њих две никада нису желеле да се без посебног разлога. Оне су израсле у праве лепотице, а Милица је већ офромила и своју породицу и Биљани и Тики подарила унука Ноу. 

Фото: Игор Маринковић

 

 

Тика је био прослављени телевизијски, позоришни и филмски глумац, а бравио се и продукциијом. На велику жалост његове породице, али и свих поштовалаца његовог рада преминуо је у децембру 2020. године од последица озбиљне болести.

Биљана је изградила сјајну музичку каријеру, а Ленка је несумњиво наследила таленат за музику од мајке.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bilja Krstic (@krsticbilja)

Она је решила да крене Биљиним стопама, а гласовним умећем одушевљава пратиоце на друштвеним мрежама.

С обзиром на то да њена мајка гради каријеру без мрље и скандала, нема сумње да ће и њен пут бити такав.

Ипак, осим неоспорног музичког талента, Ленку краси и необична природна лепота. Она се труди да што више времена проводи са својом мајком, па није реткост видети њихове заједничке фотографије на друштвеним мрежама.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

На основу њих јасно се може видети да је Ленка лепоту наследила од мајке.

Биља је поводом Ленкиног 30. рођендана поделила њену фотографију која доказује да је израсла у прелепу младу жену.

Ипак, мање леп део приче је да су сва тројица великана са фотографије недавно преминула, а Тихомира и Маринка је, нажалост, однела иста болест, канцер панкреаса.

БОНУС ВИДЕО: