Voditeljka emisije “Srcem kroz Srbiju” Nina Radulović (37) jedna je od najzgodnijih i najlepših dama sa domaće javne scene. Ona je takođe jedna od glavnih “krivaca” što je emisija u kojoj se prikazuju lepote Srbije toliko gledana, a mnogi njeni pratioci su se složili da je upravo Nina jedna od lepota naše zemlje. Da to nije nimalo slučajno voditeljka potvrđuje čestim objavama na društvenim mrežama.

Foto:printskrin/nina_radulovic_official

 

 

Bivša supruga glumca Branislava Lečića pleni šarmom i harizmom gde god da se pojavi. Ovih dana je, poput većine nas zaokupljena kićenjem jelki i dekorisanjem doma povodom predstojećih praznika, pa nabavlja neophodne ukrase. Tako se zanosna voditeljka pojavila u bajkovitom ambijentu između novogodišnjih jelki, što je mnoge inspirisalo da ocene kako je upravo ona najlepši ukras.

Nina je objavila serijal fotografija pored savršeno okićenih jelki, a za tu priliku opredelila se za interesantnu haljinu jednog od domaćih brendova. Kreacija sa naramenicama otkrila je bujni dekolte Radulovićeve, dok je u donjem delu bila u vidu mini-suknje sa volanima, pa su duge vitke noge izbile u prvi plan. 

 

 

Uz ovu haljinicu koja raspaljuje maštu obula je gležnjače slične boje kao što je i haljina i opredelila se za diskretan zlatan nakit.

- Da li ste okitili jelku? - pitala je Radulovićeva, a komentari su se samo nizali.

Fotografije su dobile veliki broj sviđanja, dok se u vidu komentara moglo naći pregršt srca i zaljubljenih smajlija, pa izgleda da je većina Nininih obožavalaca bila prilično bojažljiva. Tek najhrabriji podelili su reakcije.

 

 

- Obožavam da te gledam, svaku tvoju objavu jedva čekam!

- Nina, prelepa si, želim ti lep dan, voleo bih da te oženim!

- Kakav slatkiš ova Nina!

- Prelepa dama!

- Zaljubljen sam!

- Ma pusti jelku, najlepši ukras si ti!

BONUS VIDEO: