Водитељка емисије “Срцем кроз Србију” Нина Радуловић (37) једна је од најзгоднијих и најлепших дама са домаће јавне сцене. Она је такође једна од главних “криваца” што је емисија у којој се приказују лепоте Србије толико гледана, а многи њени пратиоци су се сложили да је управо Нина једна од лепота наше земље. Да то није нимало случајно водитељка потврђује честим објавама на друштвеним мрежама.

Фото:принтскрин/nina_radulovic_official

 

 

Бивша супруга глумца Бранислава Лечића плени шармом и харизмом где год да се појави. Ових дана је, попут већине нас заокупљена кићењем јелки и декорисањем дома поводом предстојећих празника, па набавља неопходне украсе. Тако се заносна водитељка појавила у бајковитом амбијенту између новогодишњих јелки, што је многе инспирисало да оцене како је управо она најлепши украс.

Нина је објавила серијал фотографија поред савршено окићених јелки, а за ту прилику определила се за интересантну хаљину једног од домаћих брендова. Креација са нараменицама открила је бујни деколте Радуловићеве, док је у доњем делу била у виду мини-сукње са воланима, па су дуге витке ноге избиле у први план. 

 

 

Уз ову хаљиницу која распаљује машту обула је глежњаче сличне боје као што је и хаљина и определила се за дискретан златан накит.

- Да ли сте окитили јелку? - питала је Радуловићева, а коментари су се само низали.

Фотографије су добиле велики број свиђања, док се у виду коментара могло наћи прегршт срца и заљубљених смајлија, па изгледа да је већина Нининих обожавалаца била прилично бојажљива. Тек најхрабрији поделили су реакције.

 

 

- Обожавам да те гледам, сваку твоју објаву једва чекам!

- Нина, прелепа си, желим ти леп дан, волео бих да те оженим!

- Какав слаткиш ова Нина!

- Прелепа дама!

- Заљубљен сам!

- Ма пусти јелку, најлепши украс си ти!

БОНУС ВИДЕО: