Ovan

Ovnovi su neustrašivi. NJihova direktnost i nefiltrirana komunikacija ponekad mogu delovati kao nepristojnost. Oni se upuštaju u razgovore, bez obzira na osetljivost teme koja je u pitanju. Zamislite situaciju u kojoj kolega Ovan nudi nefiltrirane povratne informacije tokom sastanka tima, uhvativši sve nespremne svojim hrabrim i nametljivim izjavama. 

Bik

Bik je poznat po svojoj snažnoj i ponekad tvrdoglavoj prirodi. Iako je njihova odlučnost vredna divljenja, ona se može manifestovati kao nedostatak strpljenja. Osobe u znaku Bika su direktne, cene iskrenost više od slatkih reči. Zamislite scenario u kojem prijatelj Bik iskreno ističe nedostatke u planu bez dlake na jeziku, fokusirajući se na praktičnost, a ne na diplomatiju.

Blizanci

Blizanci su komunikativni. NJihova brzopletost može da dovede do nenamerne otvorenosti, jer izražavaju misli bez puno predumišljaja. Blizanci cene intelektualnu stimulaciju, često preferiraju direktne rasprave umesto diplomatskih razgovora. Zamislite Blizanca koji nudi neželjene savete, vođen željom da podeli znanje bez razmatranja uticaja sopstvenih reči.

Foto: Profimedia

 

Lav

Lav poseduje kraljevsku prirodu koja može da se pretvori u direktno i ponekad nepristojno ponašanje. NJihovo samopouzdanje i samouverenost mogli bi da zasene nijanse pristojnog razgovora, čineći ih istaknutima u društvenim okruženjima. Razmislite o prijatelju Lavu koji bi, u svojoj želji da predvodi, mogao nenamerno da zaseni druge u grupnoj raspravi, čineći se više autoritativnim nego saradničkim.

Devica

Device, rođene između 23. avgusta i 22. septembra, pragmatične su osobe orijentisane na detalje. Iako je njihova težnja za savršenstvom pohvalna, može dovesti do kritičnog i ponekad grubog stila komunikacije. Device cene delotvornost više od ljubaznosti. Vizuelizujte kolegu u znaku Device kako daje konstruktivnu kritiku projekta, naglašavajući potrebu za poboljšanjem bez ulepšavanja povratnih informacija.

Strelac

Strelac je poznat je po avanturističkom duhu i ljubavi prema autentičnosti. Međutim, ovaj nefiltrirani pristup povremeno može da se graniči sa nepristojnošću, budući da izražavaju svoje misli bez obzira na uticaj na druge. Zamislite prijatelja Strelca kako otvoreno izražava svoje mišljenje tokom žustre rasprave, bez brige o potencijalnoj nelagodi koju bi to moglo da izazove, piše Astrotalk.

BONUS VIDEO: