Ован

Овнови су неустрашиви. Њихова директност и нефилтрирана комуникација понекад могу деловати као непристојност. Они се упуштају у разговоре, без обзира на осетљивост теме која је у питању. Замислите ситуацију у којој колега Ован нуди нефилтриране повратне информације током састанка тима, ухвативши све неспремне својим храбрим и наметљивим изјавама. 

Бик

Бик је познат по својој снажној и понекад тврдоглавој природи. Иако је њихова одлучност вредна дивљења, она се може манифестовати као недостатак стрпљења. Особе у знаку Бика су директне, цене искреност више од слатких речи. Замислите сценарио у којем пријатељ Бик искрено истиче недостатке у плану без длаке на језику, фокусирајући се на практичност, а не на дипломатију.

Близанци

Близанци су комуникативни. Њихова брзоплетост може да доведе до ненамерне отворености, јер изражавају мисли без пуно предумишљаја. Близанци цене интелектуалну стимулацију, често преферирају директне расправе уместо дипломатских разговора. Замислите Близанца који нуди нежељене савете, вођен жељом да подели знање без разматрања утицаја сопствених речи.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Лав поседује краљевску природу која може да се претвори у директно и понекад непристојно понашање. Њихово самопоуздање и самоувереност могли би да засене нијансе пристојног разговора, чинећи их истакнутима у друштвеним окружењима. Размислите о пријатељу Лаву који би, у својој жељи да предводи, могао ненамерно да засени друге у групној расправи, чинећи се више ауторитативним него сарадничким.

Девица

Девице, рођене између 23. августа и 22. септембра, прагматичне су особе оријентисане на детаље. Иако је њихова тежња за савршенством похвална, може довести до критичног и понекад грубог стила комуникације. Девице цене делотворност више од љубазности. Визуелизујте колегу у знаку Девице како даје конструктивну критику пројекта, наглашавајући потребу за побољшањем без улепшавања повратних информација.

Стрелац

Стрелац је познат је по авантуристичком духу и љубави према аутентичности. Међутим, овај нефилтрирани приступ повремено може да се граничи са непристојношћу, будући да изражавају своје мисли без обзира на утицај на друге. Замислите пријатеља Стрелца како отворено изражава своје мишљење током жустре расправе, без бриге о потенцијалној нелагоди коју би то могло да изазове, пише Астроталк.

БОНУС ВИДЕО: