Američki "Fox5" piše da je kablom zadavio Marajnu Rodžers (23) čiji leš je pronađen u pustinji u Nevadi. Sakramento mu je odmah uručio otkaz, igrao je za njihovu filijalu, a sada mu preti duga robija.

On je uhapšen zajedno sa svojom devojkom Sakari Harnden (19) i njih dvoje su zajedno smislili plan za ubistvo medicinske sestre. Prvobitno su želeli da unajme treću osobu da ubije Marajnu, ali su onda promenili odluku. Navodno su se pojavile i poruke koje su razmenjivali i sve to biće uvršteno u dokaze.

Foto: Facebook/Chance Comanche

 

Kako se navodi u tekstu, oni su planirali ubistvo da izvrše u novembru, pa su plan stavili "na čekanje" do dolaska Komenčija u Las Vegas gde je sa Stokton Kingsima igrao meč. "Policija je obezbedila nalog i pratila kretanje dvoje osumnjičenih. Utvrđeno je da su iz hotela 'Mercedesom' otišli do jedne prodavnice gde su se sreli sa žrtvom. Prema praćenju njihovih mobilnih telefona potvrđeno je da su zajedno bili u istom vozilu i da je telefon žrtve prestao da radi oko pola 4 ujutru, dok su telefoni dvoje osumnjičenih locirani u blizini manje od 15 minuta kasnije", piše u tekstu.

Dodaje se i da je prema video snimcima u hotelu utvrđeno da se Komanče vratio oko 9 ujutru, dok je oko pola 11 njegova devojka Sakari uplakana napustila hotel i da je uhapšena nedugo posle toga. Ona je odbila da razgovara sa policijom, dok je Čens navodno otvoreno priznao da je "devojku upoznao preko jedne aplikacije pre godinu i po dana i da je ona imala problem sa Marajnom". Takođe je priznao da je od žrtve tražio "Roleks" sat i da je posle toga zajedno sa devojkom smislio plan da se reše Rodžersove. Tvrdi da joj je ponudio 1.000 dolara da se nađu i da svi zajedno imaju intimne odnose i da je posle toga zadavio "HDMI kablom". On je rekao policiji i gde mogu da pronađu leš i otkrio je još detalja u vezi svirepog ubistva...

Inače, on je u septembru 2018. godine bio na probi u Partizanu, ali nije je prošao i vratio se u SAD. Na NBA draftu nije izabran, igrao je u filijalama Memfisa, Klivlenda, kratko je bio i u turskoj Ankari, pa je probao da nađe mesto u NBA ligi. U aprilu ove godine u tome je uspeo, potpisao je za Portland, ali se tu nije dugo zadržao. Potpisao je početkom oktobra za Sakramento koji ga je otpustio posle samo 10 dana, pa je otišao u njihovu filijalu...

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".