Амерички "Фоx5" пише да је каблом задавио Марајну Роџерс (23) чији леш је пронађен у пустињи у Невади. Сакраменто му је одмах уручио отказ, играо је за њихову филијалу, а сада му прети дуга робија.

Он је ухапшен заједно са својом девојком Сакари Харнден (19) и њих двоје су заједно смислили план за убиство медицинске сестре. Првобитно су желели да унајме трећу особу да убије Марајну, али су онда променили одлуку. Наводно су се појавиле и поруке које су размењивали и све то биће уврштено у доказе.

Фото: Фацебоок/Цханце Цоманцхе

 

Како се наводи у тексту, они су планирали убиство да изврше у новембру, па су план ставили "на чекање" до доласка Коменчија у Лас Вегас где је са Стоктон Кингсима играо меч. "Полиција је обезбедила налог и пратила кретање двоје осумњичених. Утврђено је да су из хотела 'Мерцедесом' отишли до једне продавнице где су се срели са жртвом. Према праћењу њихових мобилних телефона потврђено је да су заједно били у истом возилу и да је телефон жртве престао да ради око пола 4 ујутру, док су телефони двоје осумњичених лоцирани у близини мање од 15 минута касније", пише у тексту.

Додаје се и да је према видео снимцима у хотелу утврђено да се Команче вратио око 9 ујутру, док је око пола 11 његова девојка Сакари уплакана напустила хотел и да је ухапшена недуго после тога. Она је одбила да разговара са полицијом, док је Ченс наводно отворено признао да је "девојку упознао преко једне апликације пре годину и по дана и да је она имала проблем са Марајном". Такође је признао да је од жртве тражио "Ролекс" сат и да је после тога заједно са девојком смислио план да се реше Роџерсове. Тврди да јој је понудио 1.000 долара да се нађу и да сви заједно имају интимне односе и да је после тога задавио "ХДМИ каблом". Он је рекао полицији и где могу да пронађу леш и открио је још детаља у вези свирепог убиства...

Иначе, он је у септембру 2018. године био на проби у Партизану, али није је прошао и вратио се у САД. На НБА драфту није изабран, играо је у филијалама Мемфиса, Кливленда, кратко је био и у турској Анкари, па је пробао да нађе место у НБА лиги. У априлу ове године у томе је успео, потписао је за Портланд, али се ту није дуго задржао. Потписао је почетком октобра за Сакраменто који га је отпустио после само 10 дана, па је отишао у њихову филијалу...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".