Lepa je nedavno u MTS dvorani održala svoj poslednji koncert na kome su se okupile njene brojne kolege i prijatelji.  

Rešila je sada da napiše testament, u kome naglašava da svo svoju pokretnu imovinu u vidu nakita i novca, kao i dva stana, ostavlja bratancu Radisavu. Potrebno je samo da ispuni jedan uslov. 

- Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat - izjavila je Lepa Lukić.

Foto: P. Milošević

 

- Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kako svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. nas dve živimo zajedno kao majka i ćerka - ispričala je Lepa za "Informer".

- Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Ona se nikad nije pela na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže: "Mjauuu", ja je pitam: "Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?" Odemo zajedno do mesta gde stoji njena posuda za hranu i ja joj sipam granule da jede. Kada se nakrka, odemo u spavaću sobu, ja ugasim svetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, ja bih odlepila! Uz Mazu nikada nisam sama - istakla je pevačica.

Jednom prilikom je otkrila zbog čega se nikada nije ostvarila kao majka:

- Ja sam se u mladosti svega odrekla da bih pevala, nisam ja nerotkinja. Prvo dete sam abortirala zbog karijere. Bila sam mlada! Kasnije više nikad nisam mogla da zatrudnim. 

NJena ljubav je prema bratancu i njegovoj porodici ogromna: 


- Imam ja svog bratanca, unuku i unuka od rođenog bratanca za koje bih sve dala, čak i život. NJima pomažem uvek i kupujem im šta god im treba - objasnila je ona tom prilikom za "Svet".

BONUS VIDEO: