Лепа је недавно у МТС дворани одржала свој последњи концерт на коме су се окупиле њене бројне колеге и пријатељи.  

Решила је сада да напише тестамент, у коме наглашава да сво своју покретну имовину у виду накита и новца, као и два стана, оставља братанцу Радисаву. Потребно је само да испуни један услов. 

- Написала сам тестамент у ком сам навела да мој братанац мора да брине о мачки, ако ја одем пре ње. Радисав треба да чува Мазу, да је пази и мази и наследиће све што сам стекла током живота. То све стоји у документу који чува мој адвокат - изјавила је Лепа Лукић.

Фото: П. Милошевић

 

- Она је чудо од мачке, ја је доживљавам како своје дете. Зато сам морала да је збринем и да знам да ће бити добро када ја одем на онај свет. Од 2011. нас две живимо заједно као мајка и ћерка - испричала је Лепа за "Информер".

- Много је паметна, ма паметнија је од мене! Она се никад није пела на сто док ја једем, као што то раде друге мачке. Има своје грануле и када каже: "Мјаууу", ја је питам: "Сине, реци ми шта хоћеш, кажи мајци шта желиш?" Одемо заједно до места где стоји њена посуда за храну и ја јој сипам грануле да једе. Када се накрка, одемо у спаваћу собу, ја угасим светло, а она се попне на кревет и чека ме да заједно спавамо. Да живим сама, ја бих одлепила! Уз Мазу никада нисам сама - истакла је певачица.

Једном приликом је открила због чега се никада није остварила као мајка:

- Ја сам се у младости свега одрекла да бих певала, нисам ја нероткиња. Прво дете сам абортирала због каријере. Била сам млада! Касније више никад нисам могла да затрудним. 

Њена љубав је према братанцу и његовој породици огромна: 


- Имам ја свог братанца, унуку и унука од рођеног братанца за које бих све дала, чак и живот. Њима помажем увек и купујем им шта год им треба - објаснила је она том приликом за "Свет".

БОНУС ВИДЕО: