Nasilje se dogodilo, juče oko 15 sati u ulici Cara Dušana u Novom Sadu u blizini pekare u kojoj je osumnjičena do nedavno bila zaposlena.

- Sumnja se da je prvo došlo do verbalnog okršaju između njih, ali je ubrzo sve preraslo u fizičko nasilje. Naime, osumnjičena je navodno, od bivše gazdarice pekare tražila svoju zaostalu platu u iznosu od 47.000 dinara - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Osumnjičena je insistirala i tražila da joj se isplati novac koji je prethodno zaradila. Međutim, navodno, vlasnica pekare nije želela ili nije imala da joj plati, pravdala se i izbegavala da izmiri svoje dugovanje prema radnici. Ubrzo su počele da se guraju nasred ulice.

Kako dalje navodi naš izvor, njihovu svađu čili su radnici sa obližnjeg gradilišta i odmah su se uputili ka njima.

- Vukle su se i gurale po trotoaru, a onda je u jednom trenutku osumnjičena iz rukava izvukla nož. Počela je da je ubada po celom telu, a žrtva je pala na kolena - kaže naš izvor i dodaje:

- Tada su ih razdojili radnici, ali i slučajni prolaznici koji su pozvali policiju i ekipu Hitne pomoći. Osumnjičena navodno, nije bežala nakon što je izbola žrtvu.

Novosadska policija stavila joj je lisice na ruke i određeno joj je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti predata nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Osumnjičenoj se na teret stavlja da je počinila krivično delo ubistvo u pokušaju.

- Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređenu ženu na Klinički centar Vojvodina gde su joj nakon dijagnostike ustanovljeno da je zadobila više teških telesnih povreda u vidu ubodnih rana po telu. Nakon što su joj sanirane povrede ona je puštena na kućno lečenje - kaže izvor.

(Kurir)

BONUS VIDEO: