Насиље се догодило, јуче око 15 сати у улици Цара Душана у Новом Саду у близини пекаре у којој је осумњичена до недавно била запослена.

- Сумња се да је прво дошло до вербалног окршају између њих, али је убрзо све прерасло у физичко насиље. Наиме, осумњичена је наводно, од бивше газдарице пекаре тражила своју заосталу плату у износу од 47.000 динара - каже наш саговорник и додаје:

- Осумњичена је инсистирала и тражила да јој се исплати новац који је претходно зарадила. Међутим, наводно, власница пекаре није желела или није имала да јој плати, правдала се и избегавала да измири своје дуговање према радници. Убрзо су почеле да се гурају насред улице.

Како даље наводи наш извор, њихову свађу чили су радници са оближњег градилишта и одмах су се упутили ка њима.

- Вукле су се и гурале по тротоару, а онда је у једном тренутку осумњичена из рукава извукла нож. Почела је да је убада по целом телу, а жртва је пала на колена - каже наш извор и додаје:

- Тада су их раздојили радници, али и случајни пролазници који су позвали полицију и екипу Хитне помоћи. Осумњичена наводно, није бежала након што је избола жртву.

Новосадска полиција ставила јој је лисице на руке и одређено јој је задржавање до 48 сати, након чега ће бити предата надлежном Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду. Осумњиченој се на терет ставља да је починила кривично дело убиство у покушају.

- Екипа Хитне помоћи превезла је повређену жену на Клинички центар Војводина где су јој након дијагностике установљено да је задобила више тешких телесних повреда у виду убодних рана по телу. Након што су јој саниране повреде она је пуштена на кућно лечење - каже извор.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: