Voditeljka Suzana Mančić, koja je karijeru počela kao čuvena "LOTO devojka", otkrila je da je dobila rešenje o penziji.

 Ovu vest je Mančićeva podelila s novinarima na jednom prestoničkom dešavanju, kada je otkrila i da je iznos penzije koji će ubuduće dobijati minimalan. Suzana je sada otkrila koliko joj prihodi dozvoljavaju da ispuni obaveze.

- Trebalo je da dostavim dosta dokumenata jer sam čitavog života sama uplaćivala doprinose. Bilo je potrebno juriti po brojnim opštinama i tražiti dokaze o plaćenim obavezama, Ipak, sve se završilo za nekoliko meseci. Penzija nije velika, takoreći je minimalna, ali iskreno, nisam ni očekivala više, ispričala je voditeljka.

Foto: V. Danilov

 

 

- Biće dovoljno da se plate računi i da ostane neki dinar preko. Htela sam da rešim svoj status, da ne moram više da brinem o tome. Odlazak u penziju ne mora da znači kraj radnog veka, sve dok imam snage da radim. Počela sam intenzivno da čitam, vraćam se nekim našim klasicima, trenutno je to 'Roman o Londonu', Miloša Crnjanskog", rekla je Suzana.

Mančićeva je uvek bila u top formi, a trudi se da to i održi:

- Nadam se da ću ostati u formi, imaću više vremena da vodim računa o sebi, vežbam, šetam, da češće proveravam zdravlje i odlazim na kontrole kod lekara. Kad se dođe u zrele godine, treba voditi računa o zdravlju, koje često zanemarujemo zbog užurbane svakodnevnice. Suviše je rano da smislim čime ću ispuniti dane, ali sigurno je da ću pronaći nešto što će me zaokupirati. Moći ću i više vremena da provedem sa kućnim ljubimcima, psom Noom koga svakodnevno šetam i mačkom Luijem Četrnaestim.

(Gloria)

BONUS VIDEO: