Водитељка Сузана Манчић, која је каријеру почела као чувена "ЛОТО девојка", открила је да је добила решење о пензији.

 Ову вест је Манчићева поделила с новинарима на једном престоничком дешавању, када је открила и да је износ пензије који ће убудуће добијати минималан. Сузана је сада открила колико јој приходи дозвољавају да испуни обавезе.

- Требало је да доставим доста докумената јер сам читавог живота сама уплаћивала доприносе. Било је потребно јурити по бројним општинама и тражити доказе о плаћеним обавезама, Ипак, све се завршило за неколико месеци. Пензија није велика, такорећи је минимална, али искрено, нисам ни очекивала више, испричала је водитељка.

Фото: В. Данилов

 

 

- Биће довољно да се плате рачуни и да остане неки динар преко. Хтела сам да решим свој статус, да не морам више да бринем о томе. Одлазак у пензију не мора да значи крај радног века, све док имам снаге да радим. Почела сам интензивно да читам, враћам се неким нашим класицима, тренутно је то 'Роман о Лондону', Милоша Црњанског", рекла је Сузана.

Манчићева је увек била у топ форми, а труди се да то и одржи:

- Надам се да ћу остати у форми, имаћу више времена да водим рачуна о себи, вежбам, шетам, да чешће проверавам здравље и одлазим на контроле код лекара. Кад се дође у зреле године, треба водити рачуна о здрављу, које често занемарујемо због ужурбане свакодневнице. Сувише је рано да смислим чиме ћу испунити дане, али сигурно је да ћу пронаћи нешто што ће ме заокупирати. Моћи ћу и више времена да проведем са кућним љубимцима, псом Ноом кога свакодневно шетам и мачком Луијем Четрнаестим.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО: