Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana, otkrila je kako je reagovala kada je saznala da je prevarena. Sada je bivši muž ne zanima, istakla je.  

- Danas sam učesnik u projektu "Magla benda". Tu sam živim kao što sam živela, samo se trudim da me nema u medijima. Nema ni nekog razloga da ja budem u medijima. Ja nisam ušla u rijaliti, nisam se bavila time - rekla je Ivana, pa dodala:

- Nisam nikada imala želju da uđem u rijaliti, dobijala sam ponude, bili su stvarno velikodušni, ali ne. Šta ja imam da reagujem na to što je on našao ženu, to je prošli život, završena priča, mene to ne interesuje.

Ivana je istakla da je osetila da će je Nenad prevariti: 

- Kako može da mi bude. Ja sam bila u braku sa tim čovekom, bilo mi je tako da još mediji na sve to mi stvarno nisu bili potrebni. Nije mi krivo što se sve tako desilo, verovatno je to tako trebalo. Nema šta meni da bude krivo, ja sam tu ispala okej. Već je bilo polukiksa u prvom učešću u rijalitiju, dok je bio sa mnom, tako da možda sam negde podsvesno imala osećaj da može da se desi, ali nisam imala predstavu da će to tako da izgleda i da će da bude u tim razmerama.

Ivanu su nakon drame u rijaliti povezivali sa Vladimirom Tomovićem, o čemu je sada rekla sledeće:

 

 Neću dati odgovor na pitanje o Tomoviću, to je ostalo tako kako je ostalo, nedorečeno i tako će i biti. Mogu samo da kažem da je on sjajan momak, da je to predivna porodica, da ja mnogo volim i njegovu snaju i brata i njegovu majku, sestra mu je sjajna. Sa svima sam okej, sa Vladimirom nisam u kontaktu, ali sve najlepše o njemu. Nikada nećete znati da li je postojalo nešto više od prijateljstva.

BONUS VIDEO: