Бивша супруга Ненада Алексића Ша, Ивана, открила је како је реаговала када је сазнала да је преварена. Сада је бивши муж не занима, истакла је.  

- Данас сам учесник у пројекту "Магла бенда". Ту сам живим као што сам живела, само се трудим да ме нема у медијима. Нема ни неког разлога да ја будем у медијима. Ја нисам ушла у ријалити, нисам се бавила тиме - рекла је Ивана, па додала:

- Нисам никада имала жељу да уђем у ријалити, добијала сам понуде, били су стварно великодушни, али не. Шта ја имам да реагујем на то што је он нашао жену, то је прошли живот, завршена прича, мене то не интересује.

Ивана је истакла да је осетила да ће је Ненад преварити: 

- Како може да ми буде. Ја сам била у браку са тим човеком, било ми је тако да још медији на све то ми стварно нису били потребни. Није ми криво што се све тако десило, вероватно је то тако требало. Нема шта мени да буде криво, ја сам ту испала океј. Већ је било полукикса у првом учешћу у ријалитију, док је био са мном, тако да можда сам негде подсвесно имала осећај да може да се деси, али нисам имала представу да ће то тако да изгледа и да ће да буде у тим размерама.

Ивану су након драме у ријалити повезивали са Владимиром Томовићем, о чему је сада рекла следеће:

 

 Нећу дати одговор на питање о Томовићу, то је остало тако како је остало, недоречено и тако ће и бити. Могу само да кажем да је он сјајан момак, да је то предивна породица, да ја много волим и његову снају и брата и његову мајку, сестра му је сјајна. Са свима сам океј, са Владимиром нисам у контакту, али све најлепше о њему. Никада нећете знати да ли је постојало нешто више од пријатељства.

БОНУС ВИДЕО: