Neizmerno simpatična Irena Spasić, nekada voditeljka popularne emisije "48 sati svadba" prirasla je mnogima za srce, a svojom harizmom i vedrim duhom plenila je gde god da se pojavi. Kako je godinama pripremala mladence za venčanja, voditeljka je odlučila da se i sama uda u ovom šou programu.

Foto: Jutjub printskrin/Aria Witten

 

O njenoj svadbi brujali su svi! Irena i njen suprug Dragan brak su sklopili u novembru 2010. godine, a svadbi su prisustvovali čak i neki učesnici ove emisije. Sa suprugom Draganom dobilia je ćerku i sina. Poslednjih godina nestala sa malih ekrana, bar kad je reč o ovom tipu emisija.

U poslednje tri godine, aktivna je na Instagramu, a nastavila je da se bavi televizijom. Po povratku sa porodiljskog odsustva odlučila je da voditeljski posao zameni onim iza kamere. Posle 11 godina takvog rada, Irena je počela da radi na poziciji producenta i glavnog i odgovornog urednika jedne televizije. Ipak, može se videti da najviše uživa u porodičnom životu.

Irena danas izgleda potpuno drugačije. Nekada je imala kratku plavu kosu, po kojoj je bila prepoznatljiva, dok je danas njen imidž potpuno suprotan tadašnjem trendu. Spasićeva nosi dugu kosu, koju uglavnom drži podignutu, a zadržala je dobro prepoznatljiv osmeh.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".