Неизмерно симпатична Ирена Спасић, некада водитељка популарне емисије "48 сати свадба" прирасла је многима за срце, а својом харизмом и ведрим духом пленила је где год да се појави. Како је годинама припремала младенце за венчања, водитељка је одлучила да се и сама уда у овом шоу програму.

Фото: Јутјуб принтскрин/Aria Witten

 

О њеној свадби брујали су сви! Ирена и њен супруг Драган брак су склопили у новембру 2010. године, а свадби су присуствовали чак и неки учесници ове емисије. Са супругом Драганом добилиа је ћерку и сина. Последњих година нестала са малих екрана, бар кад је реч о овом типу емисија.

У последње три године, активна је на Инстаграму, а наставила је да се бави телевизијом. По повратку са породиљског одсуства одлучила је да водитељски посао замени оним иза камере. После 11 година таквог рада, Ирена је почела да ради на позицији продуцента и главног и одговорног уредника једне телевизије. Ипак, може се видети да највише ужива у породичном животу.

Ирена данас изгледа потпуно другачије. Некада је имала кратку плаву косу, по којој је била препознатљива, док је данас њен имиџ потпуно супротан тадашњем тренду. Спасићева носи дугу косу, коју углавном држи подигнуту, а задржала је добро препознатљив осмех.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".