Divna i Dragan Karleuša upoznali su se i venčali 1977., a već sledeće godine dobili su ćerku, danas popularnu pevačicu Jelenu Karleušu. NJihov brak nije potrajao, a Jelena je nastavila da živi sa majkom koja je njena životna podrška.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

Pevačica je teško podnela majčinu smrti, a sad je prvi put progovorila o razvodu roditelja, a kako tvrdi, ona je bila glavni krivac i da je oca uhvatila u preljubi.

- Oca pamtim kao ženskaroša. Razveli su se jer sam ga ja sa šest godina uhvatila u prevari na Adi, gde ima splav i gde je "petljao" s nekom devojkom. To mi se nije svidelo. Uvek sam bila mamina ćerka. Kada sam ga uhvatila, čekala sam da me dovede kući, gde sam sa vrata progovorila - rekla je ona za Informer i istakla da su godinama nastavili da žive u istom stanu.

 

 

-  Ponavljao je: "Nisam te prevario!", ali mama je istakla da tako nešto dete ne može da izmisli. Razvod je bio neminovan. Dragan se na mene nije naljutio zbog toga. Brzo njega prođe, niti je to bila njegova prva avantura. Oni su se razveli, ali smo godinama nastavili da živimo u istom stanu - rekla je Jelena.

BONUS VIDEO: