Дивна и Драган Карлеуша упознали су се и венчали 1977., а већ следеће године добили су ћерку, данас популарну певачицу Јелену Карлеушу. Њихов брак није потрајао, а Јелена је наставила да живи са мајком која је њена животна подршка.

Фото: Инстаграм принтскрин/карлеусастар

 

 

Певачица је тешко поднела мајчину смрти, а сад је први пут проговорила о разводу родитеља, а како тврди, она је била главни кривац и да је оца ухватила у прељуби.

- Оца памтим као женскароша. Развели су се јер сам га ја са шест година ухватила у превари на Ади, где има сплав и где је "петљао" с неком девојком. То ми се није свидело. Увек сам била мамина ћерка. Када сам га ухватила, чекала сам да ме доведе кући, где сам са врата проговорила - рекла је она за Информер и истакла да су годинама наставили да живе у истом стану.

 

 

-  Понављао је: "Нисам те преварио!", али мама је истакла да тако нешто дете не може да измисли. Развод је био неминован. Драган се на мене није наљутио због тога. Брзо њега прође, нити је то била његова прва авантура. Они су се развели, али смо годинама наставили да живимо у истом стану - рекла је Јелена.

БОНУС ВИДЕО: