Međutim, njegov privatni život preti da nadmaši karijeru.

Hulk je, naime, u vezi sa sestričinom svoje bivše supruge, a sada je sa njom dobio i dete.

Brazilac je suprugu Iran upoznao dok je igrao u Japanu. Venčali su se i dobili sinove Jana i Tijaga. Brak se raspao 2019. godine, a samo nekoliko meseci kasnije stigla je vest da je u vezi sa njenom sestričinom Kamilom.

Kamila se nedavno porodila i na svet donela ćerku Zaju. Rođena je u Majamiju, pa je odmah stekla i američko državljanstvo.

- Laž i izdaja su poput noževa. Režu nam meso, teraju nas da krvarimo i da umiremo iznutra. Ali, za one koji veruju u Boga, ova smrt znači ponovno rođenje. Sa svakim razočaranjem, sa svakom otkrivenom laži se ponovo rađam jer me Isus učinio jakom. Hvala Bogu na još jednom oslobođenju - napisala je Iran na društvenim mrežama kada je za to saznala.

Hulk je u jednoj objavi objasnio da nikada nije voleo suprugu Iran i da je nije prevario dok su bili u braku.

- Sa Kamilom nisam bio dok sam bio oženjen. Muško sam, nisam bio srećan u braku, imao sam bezbroj razloga za to. Izneverila me, živela je samačkim životom i samo je htela da može da kaže da je Hulkova supruga. Do našeg braka nije došlo iz ljubavi ili strasti. Zatrudnela je i ja sam preuzeo odgovornost. Od kad smo počeli da se viđamo izdržavam i nju i njenu porodicu. Svi to znaju.

Foto: Tanjug/AP

 

Objasnio je i kako je došlo do veze sa Kamilom.

- Nisam ružan, mlad sam, Kamila je takođe mlada. Povezali smo se, pričali smo, bili smo sami i ona i ja. Čim smo se vratili iz Kine, objavili smo da smo u vezi. Savest im je čista, ja sam miran - poručio je Hulk.

BONUS VIDEO:

(Kurir sport)