Међутим, његов приватни живот прети да надмаши каријеру.

Хулк је, наиме, у вези са сестричином своје бивше супруге, а сада је са њом добио и дете.

Бразилац је супругу Иран упознао док је играо у Јапану. Венчали су се и добили синове Јана и Тијага. Брак се распао 2019. године, а само неколико месеци касније стигла је вест да је у вези са њеном сестричином Камилом.

Камила се недавно породила и на свет донела ћерку Зају. Рођена је у Мајамију, па је одмах стекла и америчко држављанство.

- Лаж и издаја су попут ножева. Режу нам месо, терају нас да крваримо и да умиремо изнутра. Али, за оне који верују у Бога, ова смрт значи поновно рођење. Са сваким разочарањем, са сваком откривеном лажи се поново рађам јер ме Исус учинио јаком. Хвала Богу на још једном ослобођењу - написала је Иран на друштвеним мрежама када је за то сазнала.

Хулк је у једној објави објаснио да никада није волео супругу Иран и да је није преварио док су били у браку.

- Са Камилом нисам био док сам био ожењен. Мушко сам, нисам био срећан у браку, имао сам безброј разлога за то. Изневерила ме, живела је самачким животом и само је хтела да може да каже да је Хулкова супруга. До нашег брака није дошло из љубави или страсти. Затруднела је и ја сам преузео одговорност. Од кад смо почели да се виђамо издржавам и њу и њену породицу. Сви то знају.

Фото: Танјуг/АП

 

Објаснио је и како је дошло до везе са Камилом.

- Нисам ружан, млад сам, Камила је такође млада. Повезали смо се, причали смо, били смо сами и она и ја. Чим смо се вратили из Кине, објавили смо да смо у вези. Савест им је чиста, ја сам миран - поручио је Хулк.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир спорт)