Kada je naša uspešna atletičarka, Ivana Vuleta, devojačko Španović, saopštila da se nakon dve godine razvodi od fitnes instruktora Marka Vulete, javnost je ostala šokirana. Ubrzo se Ivana oglasila za međie, a onda je Marko sve zaintrigirao objavom na društvenim mrežama.

Foto: ATA images

 

 

Par je živeo u Novom Sadu u jednoj predivnoj kući, a s vremena na vreme objavljivali su i fotografije iz svog doma.

U pitanju je jedna velepna kuća, okružena visokom betonskom ogradom, a o predivnom pogledu na Dunav ne treba trošiti reči.

Ivana je u emotivnu vezu sa Markom stupila samo nekoliko meseci nakon raskida desetogodišnje veze sa verenikom za kog kažu da neodoljivo liči na njenog muža. Ona je 2019. godine potvrdila da je zaljubljena u fitnes instruktora. Venčali su se godinu dana kasnije na ranču blizu Beograda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

 

Iako su detalji svadbe bili dobro čuvani od javnosti, poznato je da su njihovu sreću delili najbliži članovi porodice i prijatelji, uz prisustvo pevačice Edite Aradinović koja je doprinela veselju tog posebnog dana. Nakon nekoliko dana od svadbe Ivana je objavila fotografije sa bajkovitog venčanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

 

Na svom Instagram profilu podelila je fotografiju koja je nastala tokom prvog plesa divnog para, a svima je privuklo pažnju da je naša atletičarka bila u patikama - "Znala sam da si ti taj jer si mi dopustio da nosim patike odmah nakon prvog plesa. Ponosna sam što sam postala gospođa Vuleta", napisala je Ivana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

 

Isto veče je i fitnes trener Marko na svom Instagram profilu takođe podelio jednu fotografiju sa svadbe: "Uvek sam delio ljude na gledaoce i one koji zaista žive život. Ovi drugi se uvek bude zahvalni na svakom novom jutru i raduju se svakom novom danu. A kad imate nekog sličnog sebi, sa kim možete da podelite svako to jutro i dan, srećan ste čovek", napisao je on.

BONUS VIDEO: