Када је наша успешна атлетичарка, Ивана Вулета, девојачко Шпановић, саопштила да се након две године разводи од фитнес инструктора Марка Вулете, јавност је остала шокирана. Убрзо се Ивана огласила за међие, а онда је Марко све заинтригирао објавом на друштвеним мрежама.

Фото: АТА имагес

 

 

Пар је живео у Новом Саду у једној предивној кући, а с времена на време објављивали су и фотографије из свог дома.

У питању је једна велепна кућа, окружена високом бетонском оградом, а о предивном погледу на Дунав не треба трошити речи.

Ивана је у емотивну везу са Марком ступила само неколико месеци након раскида десетогодишње везе са вереником за ког кажу да неодољиво личи на њеног мужа. Она је 2019. године потврдила да је заљубљена у фитнес инструктора. Венчали су се годину дана касније на ранчу близу Београда.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

 

Иако су детаљи свадбе били добро чувани од јавности, познато је да су њихову срећу делили најближи чланови породице и пријатељи, уз присуство певачице Едите Арадиновић која је допринела весељу тог посебног дана. Након неколико дана од свадбе Ивана је објавила фотографије са бајковитог венчања.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

 

На свом Инстаграм профилу поделила је фотографију која је настала током првог плеса дивног пара, а свима је привукло пажњу да је наша атлетичарка била у патикама - "Знала сам да си ти тај јер си ми допустио да носим патике одмах након првог плеса. Поносна сам што сам постала госпођа Вулета", написала је Ивана.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

 

Исто вече је и фитнес тренер Марко на свом Инстаграм профилу такође поделио једну фотографију са свадбе: "Увек сам делио људе на гледаоце и оне који заиста живе живот. Ови други се увек буде захвални на сваком новом јутру и радују се сваком новом дану. А кад имате неког сличног себи, са ким можете да поделите свако то јутро и дан, срећан сте човек", написао је он.

БОНУС ВИДЕО: