Dete se rodilo na klinici u Los Anđelesu, a javnost je nakon vesti počela da nagađa ko je otac deteta Marije Šerifović i kako uopšte izgleda taj proces.

Marija Šerifović kaže da je njen put od želje da ima svoje dete do dolaska bebe na svet bio dug, ali da ga je prošla jer je imala veliku želju da bude majka.

Foto: ATA images

 

 

- Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario, a na pitanje ko je otac deteta i da li je njegov identitet uopšte važan, Marija kaže:

- Zbog ugovora o privatnosti ne mogu sa vama da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve.

Dete se rodilo početkom decembra na klinici u Los Anđelesu, a Marija je prisustvovala porođaju.

Pevačica je sa majkom Vericom Šerifović otputovala u Ameriku sredinom novembra kako bi bila uz surogat majku tokom priprema za porođaj.

- Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj - rekla je pop zvezda.

(Blic)

BONUS VIDEO: