Дете се родило на клиници у Лос Анђелесу, а јавност је након вести почела да нагађа ко је отац детета Марије Шерифовић и како уопште изгледа тај процес.

Марија Шерифовић каже да је њен пут од жеље да има своје дете до доласка бебе на свет био дуг, али да га је прошла јер је имала велику жељу да буде мајка.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пре две године сам пролазила кроз поступак вађења мојих јајних ћелија и затим креирање ембриона. Након свих тих генетских испитивања, сазнала да имам три здрава ембриона. Тако се родио Марио, а на питање ко је отац детета и да ли је његов идентитет уопште важан, Марија каже:

- Због уговора о приватности не могу са вама да делим све информације, али оно што могу да кажем јесте да ће Марио, када дође време, о томе знати све.

Дете се родило почетком децембра на клиници у Лос Анђелесу, а Марија је присуствовала порођају.

Певачица је са мајком Верицом Шерифовић отпутовала у Америку средином новембра како би била уз сурогат мајку током припрема за порођај.

- Дуго сам се спремала за тај тренутак, безброј пута замислила у глави како ће то изгледати... И мајка и блиске пријатељице су ми причале, али тај осећај је ипак речима неописив, нешто најпосебније... Чини ми се да је тих неколико минута првог додира трајало прекратко или предуго… Једноставно толико емоција од којих стане сваки други осећај - рекла је поп звезда.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: