Met i Laura danas su roditelji dve ćerke - Lili Luis, koja ima samo dve godine, i Hali Mej, stare samo mesec dana. Ipak, da njihova sreća bude zaokružena čekali su dugo. Ni ne znajući da čekaju. Sve je krenulo u vrtiću, nastavilo u srednjoj školi - reklo bi se sudbinski - a završilo prosidbom na mestu prvog susreta, venčanjem i proširenjem porodice.

Danas su presrećni, zaljubljeni kao prvog dana, a svoju priču rado dele sa mnogima i tako im ulivaju nadu u ljubav.

Iako mu je bilo tek tri godine, Met je u vrtiću, ugledavši Lauru, rekao sebi da će je jednog dana oženiti.

Nakon što su se ubrzo razdvojili i izgubili kontakt punih 10 godina, sreli su se u srednjoj školi, a Met je shvatio da i dalje ima šansu. A onda ju je ukupno 20 godina nakon prvog susreta i zaprosio.

Foto: Printskrin

 

"Nisam imao šta da izgubim"

- Čim sam je video, znao sam da moram da pokušam. Rekao sam: Imam tri godine, mlad sam, nemam šta da izgubim - setio se Met gostujući sa Laurom u jednoj emisiji.

Kada su njena sećanja na trenutak priznanja osećanja, Laura pamti da je prvi put rekla - ne.

Foto: Printskrin

 

- Sećam se da sam ga odbila tada. Rekla sam mu: Metju, imamo tri godine, mislim da treba da sačekamo malo, mladi smo - ispričala je kroz osmeh.

Pronašla njegov broj u telefonu drugarice

Nakon vrtića i početka osnovne škole - razdvojili su se. Promenili su školu, roditelji nisu ostali u kontaktu i tako su prošle godine. Ipak, kada su krenuli u srednju školu Laura je ugledala njegovo ime, prezime i broj u telefonu svoje drugarice.

- Rekla sam joj da baš dobro znam Meta, da smo bili najbolji prijatelji i imamo brojne zajedničke fotografije. Ona mi je rekla tada da može da nas spoji, ali sam odgovorila da nisam spremna da imam dečka. Ipak, ona mu je dala moj broj telefona i mi smo u kontaktu od tada - ispričala je Laura, a Met je doda da se trudio da bude 'kul' kada su se videli posle toliko vremena, ali da su ha osećanja odmah preplavila.

Danas imaju dve ćerke

Nakon što su obnovili kontakte, oživeli osećanja i poželili da su jedno uz drugo i u lepim i u teškim vremenima, prošlo je još 10 godina, a onda je Met odlučio da njihov odnos ozvaniči pred Bogom i zakonom.

Foto: Printskrin

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Grodsky (@mattgrodsky)

- Odveo sam je do vrtića gde smo se i upoznali i tamo sam je zaprosio. Venčali smo se godinu i po dana kasnije. Bilo je to ostvarenje sna - otkrio je Met, a sedam godina nakon venčanja Grodski su danas srećnja četvoročlana porodica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Grodsky (@mattgrodsky)

BONUS VIDEO:

(Blic žena)