Мет и Лаура данас су родитељи две ћерке - Лили Луис, која има само две године, и Хали Меј, старе само месец дана. Ипак, да њихова срећа буде заокружена чекали су дуго. Ни не знајући да чекају. Све је кренуло у вртићу, наставило у средњој школи - рекло би се судбински - а завршило просидбом на месту првог сусрета, венчањем и проширењем породице.

Данас су пресрећни, заљубљени као првог дана, а своју причу радо деле са многима и тако им уливају наду у љубав.

Иако му је било тек три године, Мет је у вртићу, угледавши Лауру, рекао себи да ће је једног дана оженити.

Након што су се убрзо раздвојили и изгубили контакт пуних 10 година, срели су се у средњој школи, а Мет је схватио да и даље има шансу. А онда ју је укупно 20 година након првог сусрета и запросио.

Фото: Принтскрин

 

"Нисам имао шта да изгубим"

- Чим сам је видео, знао сам да морам да покушам. Рекао сам: Имам три године, млад сам, немам шта да изгубим - сетио се Мет гостујући са Лауром у једној емисији.

Када су њена сећања на тренутак признања осећања, Лаура памти да је први пут рекла - не.

Фото: Принтскрин

 

- Сећам се да сам га одбила тада. Рекла сам му: Метју, имамо три године, мислим да треба да сачекамо мало, млади смо - испричала је кроз осмех.

Пронашла његов број у телефону другарице

Након вртића и почетка основне школе - раздвојили су се. Променили су школу, родитељи нису остали у контакту и тако су прошле године. Ипак, када су кренули у средњу школу Лаура је угледала његово име, презиме и број у телефону своје другарице.

- Рекла сам јој да баш добро знам Мета, да смо били најбољи пријатељи и имамо бројне заједничке фотографије. Она ми је рекла тада да може да нас споји, али сам одговорила да нисам спремна да имам дечка. Ипак, она му је дала мој број телефона и ми смо у контакту од тада - испричала је Лаура, а Мет је дода да се трудио да буде 'кул' када су се видели после толико времена, али да су ха осећања одмах преплавила.

Данас имају две ћерке

Након што су обновили контакте, оживели осећања и пожелили да су једно уз друго и у лепим и у тешким временима, прошло је још 10 година, а онда је Мет одлучио да њихов однос озваничи пред Богом и законом.

Фото: Принтскрин

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Grodsky (@mattgrodsky)

- Одвео сам је до вртића где смо се и упознали и тамо сам је запросио. Венчали смо се годину и по дана касније. Било је то остварење сна - открио је Мет, а седам година након венчања Гродски су данас срећња четворочлана породица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Grodsky (@mattgrodsky)

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц жена)