Severina i Jovana su prekinule prijateljstvo pre par godina, kada je voditeljka prokomentarisala pevačicu u svojoj emisiji. 

Navodno je Jovana u emisiji koju je vodila 2018. godine u jutarnjem programu pokazala Severinine nage fotografije: 

- Zaista se ne bih bavila tim glupostima, niti ih komentarisala, razumite me - izjavila je poznata voditeljka tada.

Severina se u toku uključenja u emisiju "150 minuta" prisetila tog perioda kada joj je telefon hakovan i kada su objavljene njene fotografije. Jovana je tada radila na televiziji "Prva", a Severina nije želela da imenuje o kojoj voditeljki je reč:

Nije imenovala koja voditeljka je u pitanju, ali je istakla da je za njenog muža, koji je muzičar, pisala repertoar za koncert.

- Imala sam neugodnosti s vašom televizijom. Voditeljka je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakovane s mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno - istakla je svojevremeno Seve.

Inače, Jovana Joksimović i Željko Joksimović bili su na Severininom venčanju s Igorom Kojićem u Beogradu 2015. godine. 

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: