Северина и Јована су прекинуле пријатељство пре пар година, када је водитељка прокоментарисала певачицу у својој емисији. 

Наводно је Јована у емисији коју је водила 2018. године у јутарњем програму показала Северинине наге фотографије: 

- Заиста се не бих бавила тим глупостима, нити их коментарисала, разумите ме - изјавила је позната водитељка тада.

Северина се у току укључења у емисију "150 минута" присетила тог периода када јој је телефон хакован и када су објављене њене фотографије. Јована је тада радила на телевизији "Прва", а Северина није желела да именује о којој водитељки је реч:

Није именовала која водитељка је у питању, али је истакла да је за њеног мужа, који је музичар, писала репертоар за концерт.

- Имала сам неугодности с вашом телевизијом. Водитељка је у Јутарњем програму пустила моје голе фотографије, које су хаковане с мог телефона. Наша деца су се играла заједно, познајем и њеног мужа, који пева. Једном приликом сам му чак и писала репертоар за концерт. Дакле, њихово дете и моје дете су се играли заједно, ми смо се дружили, као пријатељи, али невезано за то, такве ствари се једноставно не раде. Пустила је те фотографије у 10 сати ујутру на телевизији. То је било страшно - истакла је својевремено Севе.

Иначе, Јована Јоксимовић и Жељко Јоксимовић били су на Северинином венчању с Игором Којићем у Београду 2015. године. 

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: