Nenad i Vanja se nisu zvanično razveli, a ona do pre par dana nije komentarisala probleme u njihovom braku i vezi.

Foto: ATA images

 

Nakon što je reper ušao u emotivnu vezu sa Mionom, Vanja je odlučila da progovori o svim lažima njenoj još uvek supruga.

-  LJudi moji ja ću ući u Zadrugu  na jedan dan. Nenad nije uopšte u zavidnoj finansijskoj situaciji jer ga je prva žena, kako on kaže, opelješila. Trebala je da mu uzme kosu s glave, tako da je stan trebao da se vodi na mene da bi se vratio PDV od 12-13-15 hiljada evra jer smo mi trebali da dobijemo dete, a nije u zavidnoj finansijskoj situaciji. Čovek ništa ne radi, niti je hteo da radi, niti je hteo da piše pesme niti bilo šta. Apsolutno ga ništa nije zanimalo i to je to, iako sam ga ja terala. - rekla je Vanja i nastavila. 

- Trebali smo da odemo kod notara kad stan bude na mene, i kada to za PDV bude odobreno ili kako već to ide da ja potpišem da stan bude na njegovo ime. Meni stan ne treba, ja imam svoju kuću, šta god, nebitno. Tako da to što on priča vezano za stan, sledeći put pitajte ga u kakvoj je finansijskoj situaciji i zašto je stan trebao da bude na moje ime. Verovatno ga je majka odvratila, verovatno ne bi imali od čega dete da othranimo. Imali bi, ustvari, od mojih. - završila je ona.

Vanja je istakla da ona zarađuje od Tiktoka i da nikada nije tražila ništa od drugih, a sve što je navela u poslednjim danima i demantovala jeste jer ne može više da sluša reperove laži.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".