Ненад и Вања се нису званично развели, а она до пре пар дана није коментарисала проблеме у њиховом браку и вези.

Фото: АТА имагес

 

Након што је репер ушао у емотивну везу са Мионом, Вања је одлучила да проговори о свим лажима њеној још увек супруга.

-  Људи моји ја ћу ући у Задругу  на један дан. Ненад није уопште у завидној финансијској ситуацији јер га је прва жена, како он каже, опељешила. Требала је да му узме косу с главе, тако да је стан требао да се води на мене да би се вратио ПДВ од 12-13-15 хиљада евра јер смо ми требали да добијемо дете, а није у завидној финансијској ситуацији. Човек ништа не ради, нити је хтео да ради, нити је хтео да пише песме нити било шта. Апсолутно га ништа није занимало и то је то, иако сам га ја терала. - рекла је Вања и наставила. 

- Требали смо да одемо код нотара кад стан буде на мене, и када то за ПДВ буде одобрено или како већ то иде да ја потпишем да стан буде на његово име. Мени стан не треба, ја имам своју кућу, шта год, небитно. Тако да то што он прича везано за стан, следећи пут питајте га у каквој је финансијској ситуацији и зашто је стан требао да буде на моје име. Вероватно га је мајка одвратила, вероватно не би имали од чега дете да отхранимо. Имали би, уствари, од мојих. - завршила је она.

Вања је истакла да она зарађује од Тиктока и да никада није тражила ништа од других, а све што је навела у последњим данима и демантовала јесте јер не може више да слуша реперове лажи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".