Spisateljica i voditeljka Vesna Dedić u skladnoj je vezi sa doktorom Dejan Antonićem, a ona je, pišući svoj sedamnaesti roman podelila neka razmišljanja na temu prevare, neverstva, braka i muško-ženskih odnosa, koji su naveli njene pratioce da se zapitaju da li je sve u redu.

Foto: ATA images

 

 

- I ove noći nekog nevernog muškarca supruga čeka da se vrati kući i slaže gde je bio. LJubavnica će sat vremena kasnije, uz ksalol, čekati da njen strastveni ljubavnik supruzi kaže istinu. Prva će se potruditi da poveruje "zbog dece" u njegovu laž, a druga nastaviti da se nada, troši novac na vino, njegovu pesmu, ulepšavanje i propušta bolje prilike zbog čekanja na trenutak istine - napisala je Vesna na svom storiju. I nastavila:

- Pa rekao je da ne može da živi bez mene! Rekao je i jednoj i drugoj u trenutku kada su posumnjale, iako se zakleo u decu.

Foto: Anđela Stevanović

 

- Neveran muškarac, čuvajući svoju slobodu, zarobi obe žene, koje ga vole. Kočoperi se dok se brije i prolepšava se u ogledalu jer se dve pametne i lepe žene bore za njega i čekaju njega, neodoljivog - napisala je Vesna. Te zaključila:

- U našoj kulturi se veličaju muškarci i žene koji su sačuvali svoje brakove i oprostili jedno drugom prevare i izdaje. LJubavnica je uvek nevažna i ponižena. Cenu plaćaju deca koja se naslušaju svađa i osećaju između onih koji su ih stvorili, umesto ljubavi, led i prezir. Sigurna sam da je dete koje pljune u lice drugo dete to videlo u svojoj kući. I sigurna sam da se mnoga deca nisu rodila, jer je ona druga čekala da on onoj prvoj kaže istinu. Krug nasilja i licemerja.

Ove reči spisateljica je napisala kao promišljanje o društvu, muško-ženskim odnosima, a pišući svoj roman, kome, kako je navela, još nije dala naslov. Ipak, mnogi su se zapitali da li je emotivni partner Vesne Dedić imao uticaja na ovo promišljanje, međutim, istina je daleko od toga. Pored doktora Dejana Vesna ne skida osmeh sa lica i čini se da dugo nije bila srećnija.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".