Списатељица и водитељка Весна Дедић у складној је вези са доктором Дејан Антонићем, а она је, пишући свој седамнаести роман поделила нека размишљања на тему преваре, неверства, брака и мушко-женских односа, који су навели њене пратиоце да се запитају да ли је све у реду.

Фото: АТА имагес

 

 

- И ове ноћи неког неверног мушкарца супруга чека да се врати кући и слаже где је био. Љубавница ће сат времена касније, уз ксалол, чекати да њен страствени љубавник супрузи каже истину. Прва ће се потрудити да поверује "због деце" у његову лаж, а друга наставити да се нада, троши новац на вино, његову песму, улепшавање и пропушта боље прилике због чекања на тренутак истине - написала је Весна на свом сторију. И наставила:

- Па рекао је да не може да живи без мене! Рекао је и једној и другој у тренутку када су посумњале, иако се заклео у децу.

Фото: Анђела Стевановић

 

- Неверан мушкарац, чувајући своју слободу, зароби обе жене, које га воле. Кочопери се док се брије и пролепшава се у огледалу јер се две паметне и лепе жене боре за њега и чекају њега, неодољивог - написала је Весна. Те закључила:

- У нашој култури се величају мушкарци и жене који су сачували своје бракове и опростили једно другом преваре и издаје. Љубавница је увек неважна и понижена. Цену плаћају деца која се наслушају свађа и осећају између оних који су их створили, уместо љубави, лед и презир. Сигурна сам да је дете које пљуне у лице друго дете то видело у својој кући. И сигурна сам да се многа деца нису родила, јер је она друга чекала да он оној првој каже истину. Круг насиља и лицемерја.

Ове речи списатељица је написала као промишљање о друштву, мушко-женским односима, а пишући свој роман, коме, како је навела, још није дала наслов. Ипак, многи су се запитали да ли је емотивни партнер Весне Дедић имао утицаја на ово промишљање, међутим, истина је далеко од тога. Поред доктора Дејана Весна не скида осмех са лица и чини се да дуго није била срећнија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".