Popularana pevačica Slavica Ćukteraš jedno vreme nije imala želju da bude deo javnosti, a jednom joj se pokazala mogućnost da se ispovedi u manastiru. 

Ona je sa svojim momkom Vladimirom obišla jednu crkvu, a ona joj se dogodilo nešto neobično: 

- Ne znam zaista odakle mu ova priča, verujem da mu je moj Vladimir nešto rekao jer on sada sedi tu ispred i čeka me, rekla je Slavica kroz smeh i nastavila:

- Naravno da sam išla u manastire, ali ne idem redovno. Skoro me neka tuga uhvatila i otišla sam sa Vladimirom u crkvu, a tog dana je bila liturgija. Kako pop peva, ja plačem, Vladimir mi dodaje maramice, ona žena što prodaje sveće dodaje maramice...valjda dođe tako čoveku da se isplače. Završila se liturgija, nas dvoje ostali i dolazi pop. Kažem ja njemu: Pope, ja bih da se ispovedim. Pita on mene: Da li ste se nekada ispovedali? Naravno, ja odgovorim da nisam i da ne znam kako to funkcioniše...samo želim da olakšam dušu. On je meni rekao da se javim, međutim ja sam prevarila i samu sebe i popa jer nikada na kraju nisam ni otišla da se ispovedim. Da mi je tada uhvatio da me ispovedi, ko zna šta bih mu rekla – ispričala je Slavica u emisiji "Blic dan".

BONUS VIDEO: