Популарана певачица Славица Ћуктераш једно време није имала жељу да буде део јавности, а једном јој се показала могућност да се исповеди у манастиру. 

Она је са својим момком Владимиром обишла једну цркву, а она јој се догодило нешто необично: 

- Не знам заиста одакле му ова прича, верујем да му је мој Владимир нешто рекао јер он сада седи ту испред и чека ме, рекла је Славица кроз смех и наставила:

- Наравно да сам ишла у манастире, али не идем редовно. Скоро ме нека туга ухватила и отишла сам са Владимиром у цркву, а тог дана је била литургија. Како поп пева, ја плачем, Владимир ми додаје марамице, она жена што продаје свеће додаје марамице...ваљда дође тако човеку да се исплаче. Завршила се литургија, нас двоје остали и долази поп. Кажем ја њему: Попе, ја бих да се исповедим. Пита он мене: Да ли сте се некада исповедали? Наравно, ја одговорим да нисам и да не знам како то функционише...само желим да олакшам душу. Он је мени рекао да се јавим, међутим ја сам преварила и саму себе и попа јер никада на крају нисам ни отишла да се исповедим. Да ми је тада ухватио да ме исповеди, ко зна шта бих му рекла – испричала је Славица у емисији "Блиц дан".

БОНУС ВИДЕО: