Popularna pevačica Jelena Karleuša nedavno je imala nastup u jednoj diskoteci u Kotoru, a kasnije je otkrila da je jedva izašla na binu. Karleuša je govorila za tamošnje medije, te se osvrnula i na neverovatan uspeh svoje mlađe koleginice Aleksandre Prijović.

Foto: ATA images

 

 

- Aleksandra i treba da bude neutralna. Ona je dobra devojka. Veliki i neverovatan uspeh po tim Arenama i tom uspehu preko noći, da tako kažem. Ispada da je ona veća i od Čole, Brene, Merlina i najvećih legendi. Ali, ne. To se zove "fenomen trenutka" - počela je Karleuša za "TV E Montenegro", pa nastavila:

Foto: ATA images

 

 

- Ono što ja njoj želim je mnogo lepše i vrednije od onoga što joj drugi žele. A ja joj želim da sve to ponovi. Svako može da dobije jednom na lotou, ali će se to teško ponoviti dvaput. Ja joj želim da joj se desi sedmica na lotou opet.

Podsetimo, Jelena se nakon ovog nastupa oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila koliko joj je teško bilo da nastupa zbog zdravstvenog stanja.

Foto: Instgaram printskrin/karleusastar

 

 

- Hvala svima koji ste došli sinoć na nastup u Kotoru. Bili ste fantastični. Ako primećujete, čudno sam mirna. Nikada mi u životu nije bilo loše kao sinoć. Jedva sam imala snage da se popnem na 3 stepenika od bine. Bol koji u ovom momentu trpim je 10 od 10. Ipak sam stegla zube i odradila zbog vas iako su organizatori hteli da odložimo. Hitnu pomoć posle nastupa nisam dala da zovu jer sam izgledala užasno! Pre bih umrla nego neko takvu da me vidi, a srećom, preživela sam! Ovo sam napisala da znate... nekada mi u ovom poslu pevamo i zabavljamo narod i onda kada niko ne zna da nam je LOŠE! Krvav posao, pogotovo za nas žene - napisala je pevačica na svom Instagramu.

BONUS VIDEO: