Популарна певачица Јелена Карлеуша недавно је имала наступ у једној дискотеци у Котору, а касније је открила да је једва изашла на бину. Карлеуша је говорила за тамошње медије, те се осврнула и на невероватан успех своје млађе колегинице Александре Пријовић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Александра и треба да буде неутрална. Она је добра девојка. Велики и невероватан успех по тим Аренама и том успеху преко ноћи, да тако кажем. Испада да је она већа и од Чоле, Брене, Мерлина и највећих легенди. Али, не. То се зове "феномен тренутка" - почела је Карлеуша за "ТВ Е Монтенегро", па наставила:

Фото: АТА имагес

 

 

- Оно што ја њој желим је много лепше и вредније од онога што јој други желе. А ја јој желим да све то понови. Свако може да добије једном на лотоу, али ће се то тешко поновити двапут. Ја јој желим да јој се деси седмица на лотоу опет.

Подсетимо, Јелена се након овог наступа огласила на друштвеној мрежи Инстаграм и открила колико јој је тешко било да наступа због здравственог стања.

Фото: Инстгарам принтскрин/karleusastar

 

 

- Хвала свима који сте дошли синоћ на наступ у Котору. Били сте фантастични. Ако примећујете, чудно сам мирна. Никада ми у животу није било лоше као синоћ. Једва сам имала снаге да се попнем на 3 степеника од бине. Бол који у овом моменту трпим је 10 од 10. Ипак сам стегла зубе и одрадила због вас иако су организатори хтели да одложимо. Хитну помоћ после наступа нисам дала да зову јер сам изгледала ужасно! Пре бих умрла него неко такву да ме види, а срећом, преживела сам! Ово сам написала да знате... некада ми у овом послу певамо и забављамо народ и онда када нико не зна да нам је ЛОШЕ! Крвав посао, поготово за нас жене - написала је певачица на свом Инстаграму.

БОНУС ВИДЕО: