Čuveni mađioničar Big Lale, prisetio se anegdote kada je u Centralni zatvor uneo prase specijalno za rođendan Željka Ražnatovića Arkana. Tada je bilo dozvoljeno samo meso bez kostiju, a Lale ga je ispaglao i vratio u formu: 

- U zatvor može da se unese prase samo bez kostiju. Ispanglovao sam ga, vratio mu oblik praseta i ono je išlo u centralni zatvor za Arkanov rođendan. Niko ni je mogao da veruje, mislili su da sam upotrebio magiju, a ja sam samo izvadio kosti - objasnio je šoumen kroz smeh.

Foto: Arhiva Novosti

 

Osim što je mađioničar, Big Lale je po završetku dobio zvanje tehnologa za preradu mesa. Tada je  koristio razne trikove zbog kojih nije ni slutio da će dobiti veliku popularnost. U emisiji Vanje Bulića je objasnio da je bio najbolji u klasi, a naročito se isticao u brzini panglovanja mesa.

- Osvojio sam prvo mesto u panglovanju buta i plećke. Najbrže sam vadio kosti iz njih. Toliko sam bio dobar da sam za minut radio 50 butova - objasnio je Lale, a ta veština mu je kasnije pomogla da omogući Arkanu da čak i u zatvoru dobije prasetinu. 

(Alo)

BONUS VIDEO: