Чувени мађионичар Биг Лале, присетио се анегдоте када је у Централни затвор унео прасе специјално за рођендан Жељка Ражнатовића Аркана. Тада је било дозвољено само месо без костију, а Лале га је испаглао и вратио у форму: 

- У затвор може да се унесе прасе само без костију. Испангловао сам га, вратио му облик прасета и оно је ишло у централни затвор за Арканов рођендан. Нико ни је могао да верује, мислили су да сам употребио магију, а ја сам само извадио кости - објаснио је шоумен кроз смех.

Фото: Архива Новости

 

Осим што је мађионичар, Биг Лале је по завршетку добио звање технолога за прераду меса. Тада је  користио разне трикове због којих није ни слутио да ће добити велику популарност. У емисији Вање Булића је објаснио да је био најбољи у класи, а нарочито се истицао у брзини пангловања меса.

- Освојио сам прво место у пангловању бута и плећке. Најбрже сам вадио кости из њих. Толико сам био добар да сам за минут радио 50 бутова - објаснио је Лале, а та вештина му је касније помогла да омогући Аркану да чак и у затвору добије прасетину. 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: