Jedna korisnica Tiktoka na svom profilu objavila je uznemiravajući snimak u kojem je u poslednjem trenutku uspela da spasi psa koji je do juče živeo preko puta nje.

Na prvom objavljenom videu pas je uplašen i omamljen, dok na poslednjem vidimo njegove srećne okice.

Foto: Printscreen tiktok /ksenijabankovic

 

Nakon što je njegova vlasnca preminula njena porodica čak osam meseci nije našla način da mu pomogne, te je on dosta vremena provodio u kući komšinice koja ga je i spasila.

 

@euxene89 2 deo Veterinarska Ambulanta Petrovac u Borči, pokušaj uspavljivanja zdravog psa! #veterinar #borca #pet ♬ original sound - Ksenija Banković

 

Kako su joj objasnili oni su psa hteli da odvedu u azil, a zapravo su ga odveli na uspavljivanje. Dobrom procenom situacije i brzom reakcijom uspela je da ga spasi. Detalje cele priče objasnila je na svom profilu.

 

@euxene89 Pas je hvala Bogu dobro, preživeo je noć i na sigurnom je kod mene. ❤️ Sada ostaje da pokusamo svim snagama da mu nadjemo adekvatan dom pun ljubavi i paznje ❤️☺️#pet #borca #udomi #udominekupuj ♬ original sound - Ksenija Banković

 

Mića kako mu je sada ime, je dobro i društvu svoje drugarice Kale. Zbog manjka empatije i surovosti ovog društva pas koji je potpuno bio zdrav umalo je ubijen bez da je pokušano da mu se pomogne.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".