Једна корисница Тиктока на свом профилу објавила је узнемиравајући снимак у којем је у последњем тренутку успела да спаси пса који је до јуче живео преко пута ње.

На првом објављеном видеу пас је уплашен и омамљен, док на последњем видимо његове срећне окице.

Foto: Printscreen tiktok /ksenijabankovic

 

Након што је његова власнца преминула њена породица чак осам месеци није нашла начин да му помогне, те је он доста времена проводио у кући комшинице која га је и спасила.

 

@euxene89 2 deo Veterinarska Ambulanta Petrovac u Borči, pokušaj uspavljivanja zdravog psa! #veterinar #borca #pet ♬ original sound - Ksenija Banković

 

Како су јој објаснили они су пса хтели да одведу у азил, а заправо су га одвели на успављивање. Добром проценом ситуације и брзом реакцијом успела је да га спаси. Детаље целе приче објаснила је на свом профилу.

 

@euxene89 Pas je hvala Bogu dobro, preživeo je noć i na sigurnom je kod mene. ❤️ Sada ostaje da pokusamo svim snagama da mu nadjemo adekvatan dom pun ljubavi i paznje ❤️☺️#pet #borca #udomi #udominekupuj ♬ original sound - Ksenija Banković

 

Мића како му је сада име, је добро и друштву своје другарице Кале. Због мањка емпатије и суровости овог друштва пас који је потпуно био здрав умало је убијен без да је покушано да му се помогне.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".