Pevačica Snežana Đurišić godinama je jedno od najpoznatijih imena na domaćoj muzičkoj sceni. Proslavila se brojnim numerama koje su postale vanvremenski hitovi, a u javnosti je često i zbog svog privatnog života.

Snežana je, kako pišu domaći mediji, već godinama u sklanoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem. Oboje imaju decu iz prethodnih brakova, ali ih to ne sprečava da savršeno funkcionišu.

Foto: Teodora Ćirić

 

 

NJih dvoje su odlučili da otpočnu zajednički život u Snežaninoj vili u u Jajincima. Pre izvesnog vremena mediji su pisali da je doktor prevario Snežanu sa mlađom ženskom osobom, ali se oni tim povodom nisu oglašavali.

Budući da su nastavili zajednički život čini se da iako je bar deo onog što je pisano tačan, par je uspeo da izgladi odnose i nastavi zajednički život.

Poznato je da Snežanin dečko ima već brak iza sebe i decu ali malo ko je ikada video i upoznao neko od njih. Ipak, jednom prilikom se ukazala mogućnost da se vidi kako izgleda sin doktora Vanje Miloševića. 

Foto: Tiktok printskrin/snezanadjurisic

 

 

Ako je suditi prema fotografijama on je izrastao u naočitog momka, koji veoma liči na svog oca. 

Tokom gostovanja u emisiji "Zvezde Granda Specijal", partner naše pevačice ispričao je situaciju koja se desila tokom njegovog gostovanja u jednoj emisiji.

- U jednoj od emisija se desilo da sam nekoj ženi pomogao na način na koji ja kao lekar mogu. To je bila vrlo specifična emisija u kojoj sam ja trebao da govorim o svojim iskustvima vezana za moju profesiju i u jednom trenutku je voditeljka dala divan predlog s obzirom da su većinom žene bile u publici. Zapravo pitala ih je da li bi neko pristao na pregled, a ja sam bio zatečen u tom trenutku. Bili su paravani, medicinska sestra, sve isto kao u ordinaciji - počeo je priču Vanja, a potom epilogom te situacije šokirao mnoge, ali i izazvao veliko divljenje. 

- Javila se jedna žena na moje iznenađenje, a ja nisam baš sklon tome da mogu da se iznenadim. Stvarno smo imitirali ordinaciju, tu je bio paravan i uradili smo pravi pregled. Uzeli smo bris i ja sam ga odneo kod mene na kliniku i ispostavilo se da rezultati nisu dobri. Pozvao sam tu ženu, uradili smo veliku operaciju i spasili život - ispričao je Milošević nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

Foto: ATA images

 

 

Snežana Đurišić je jednom prilkom otkrila je da je naizgled slučajnim spletom okolnosti otpočela romansu sa Vanjom

- Jelena Bačić Alimpić je imala promociju svoje knjige i ona me je pozvala, a ja sam se premišljala jer mi najteže pada spremanje, ali na kraju sam otišla i samo sa leđa mi se pojavio: „Sneška, dobar dan, ajde ako ne žuriš svrati da popijemo piće“– ispričala je pevačica.

Snežana i Vanja su u romatičan odnos upolovili pre šest godina, njihov prvi susret dodgodio se pre više od dve decenije kada nisu mogli ni da naslute da će im se putevi ukrstiti.

Foto: ATA images

 

 

– Ja u neke stvari u životu verujem, a to je da nam je većina stvari predodređena u životu. Znao sam puno sveta iz estradnog miljea, ali sam Snežu video jednom i to je bilo vrlo kratko i zvanično i nisam je viđao dugi niz godina. Jednom je gostovala na nekom programu i ja izletim iz kupatila da čujem i vidim jednu lepu ženu koju dugo nisam video koja neosporno peva i koja ima damski odnos po svemu što radi, a onda smo se slučajno i sreli – prisetio se Vanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, koji nije odoleo da priđe pevačici kada je sreo na jednom događaju.

(Glossi)

BONUS VIDEO: