Певачица Снежана Ђуришић годинама је једно од најпознатијих имена на домаћој музичкој сцени. Прославила се бројним нумерама које су постале ванвременски хитови, а у јавности је често и због свог приватног живота.

Снежана је, како пишу домаћи медији, већ годинама у скланој вези са гинекологом Вањом Милошевићем. Обоје имају децу из претходних бракова, али их то не спречава да савршено функционишу.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

Њих двоје су одлучили да отпочну заједнички живот у Снежаниној вили у у Јајинцима. Пре извесног времена медији су писали да је доктор преварио Снежану са млађом женском особом, али се они тим поводом нису оглашавали.

Будући да су наставили заједнички живот чини се да иако је бар део оног што је писано тачан, пар је успео да изглади односе и настави заједнички живот.

Познато је да Снежанин дечко има већ брак иза себе и децу али мало ко је икада видео и упознао неко од њих. Ипак, једном приликом се указала могућност да се види како изгледа син доктора Вање Милошевића. 

Фото: Тикток принтскрин/snezanadjurisic

 

 

Ако је судити према фотографијама он је израстао у наочитог момка, који веома личи на свог оца. 

Током гостовања у емисији "Звезде Гранда Специјал", партнер наше певачице испричао је ситуацију која се десила током његовог гостовања у једној емисији.

- У једној од емисија се десило да сам некој жени помогао на начин на који ја као лекар могу. То је била врло специфична емисија у којој сам ја требао да говорим о својим искуствима везана за моју професију и у једном тренутку је водитељка дала диван предлог с обзиром да су већином жене биле у публици. Заправо питала их је да ли би неко пристао на преглед, а ја сам био затечен у том тренутку. Били су паравани, медицинска сестра, све исто као у ординацији - почео је причу Вања, а потом епилогом те ситуације шокирао многе, али и изазвао велико дивљење. 

- Јавила се једна жена на моје изненађење, а ја нисам баш склон томе да могу да се изненадим. Стварно смо имитирали ординацију, ту је био параван и урадили смо прави преглед. Узели смо брис и ја сам га однео код мене на клинику и испоставило се да резултати нису добри. Позвао сам ту жену, урадили смо велику операцију и спасили живот - испричао је Милошевић након чега је уследио громогласан аплауз.

Фото: АТА имагес

 

 

Снежана Ђуришић је једном прилком открила је да је наизглед случајним сплетом околности отпочела романсу са Вањом

- Јелена Бачић Алимпић је имала промоцију своје књиге и она ме је позвала, а ја сам се премишљала јер ми најтеже пада спремање, али на крају сам отишла и само са леђа ми се појавио: „Снешка, добар дан, ајде ако не журиш сврати да попијемо пиће“– испричала је певачица.

Снежана и Вања су у роматичан однос уполовили пре шест година, њихов први сусрет додгодио се пре више од две деценије када нису могли ни да наслуте да ће им се путеви укрстити.

Фото: АТА имагес

 

 

– Ја у неке ствари у животу верујем, а то је да нам је већина ствари предодређена у животу. Знао сам пуно света из естрадног миљеа, али сам Снежу видео једном и то је било врло кратко и званично и нисам је виђао дуги низ година. Једном је гостовала на неком програму и ја излетим из купатила да чујем и видим једну лепу жену коју дуго нисам видео која неоспорно пева и која има дамски однос по свему што ради, а онда смо се случајно и срели – присетио се Вања у емисији „Звезде Гранда Специјал“, који није одолео да приђе певачици када је срео на једном догађају.

(Глосси)

БОНУС ВИДЕО: