Predsednik  Upravnog odbora Radio-televizije Srbije, Branko Klanšček, naveo je u emisiji "Hit Tvit", da Kristina zarađuje više nego odlično. 

Objasnio je da Radio televizija Srbije ima svega tri autorske emisije, dok ostali sadržaj dolazi iz produkcijskih kuća ljudi koji su zvanično zaposleni u Javnom servisu i koji zatim prodaju svoje projekte RTS-u i na taj način uzimaju dodatni novac.

- Recimo voditeljka kviza “Stigni me ako znaš” Kristina Radenković dobija 15.900 evra za 10 snimajućih dana. To je recimo jako zanimljivo jer se to snima na Košutnjaku, u našem studiju, naša je voditeljka, a mi imamo dogovor sa Filmingom da oni to rade, tako da je to potpuno nejasno - kaže predsednik UO i dodaje da kada odete na sajt Filminga vi shvatite da imaju samo jednog zaposlenog:

– Znači isti taj Filming angažuje zaposlene RTS-a da urade to i jedna emisija “Stigni me ako znaš” košta 20.000 evra.

Popularni kviz "Slagalica", jedna je od najgledanjih, a po epizodi košta 500 evra, dok kviz "Stigni me ako znaš", sa manjom gledanosti košta 20.000 evra po epizodi. To isto važi i za kviz "Ja volim Srbiju, a pored toga su tu i voditeljske plate koje dobijaju redovno, objašnjava predsednik UO.

 

BONUS VIDEO: