Председник  Управног одбора Радио-телевизије Србије, Бранко Кланшчек, навео је у емисији "Хит Твит", да Кристина зарађује више него одлично. 

Објаснио је да Радио телевизија Србије има свега три ауторске емисије, док остали садржај долази из продукцијских кућа људи који су званично запослени у Јавном сервису и који затим продају своје пројекте РТС-у и на тај начин узимају додатни новац.

- Рецимо водитељка квиза “Стигни ме ако знаш” Кристина Раденковић добија 15.900 евра за 10 снимајућих дана. То је рецимо јако занимљиво јер се то снима на Кошутњаку, у нашем студију, наша је водитељка, а ми имамо договор са Филмингом да они то раде, тако да је то потпуно нејасно - каже председник УО и додаје да када одете на сајт Филминга ви схватите да имају само једног запосленог:

– Значи исти тај Филминг ангажује запослене РТС-а да ураде то и једна емисија “Стигни ме ако знаш” кошта 20.000 евра.

Популарни квиз "Слагалица", једна је од најгледанјих, а по епизоди кошта 500 евра, док квиз "Стигни ме ако знаш", са мањом гледаности кошта 20.000 евра по епизоди. То исто важи и за квиз "Ја волим Србију, а поред тога су ту и водитељске плате које добијају редовно, објашњава председник УО.

 

БОНУС ВИДЕО: