Mlada muzička zvezda napravila je nezapamćeni uspeh poslednjih nekoliko meseci jer rasprodaje arene širom regiona, a na četvrtom koncertu u Hrvatskoj Aleksandra Prijović otkrila je do sada nepoznate, a zanimljive detalje iz života.

Foto: ATA images

 

 

Pevačica uživa da komunicira sa svojom publikom, pa osim pesme na svakom koncertu podeli neke zanimljive anegdote iz privatnog života ili jednostavno priče za koje smatra da njena publika treba da ih zna.

Izgleda da je u Zagrebu posebno emotivna zbog pet rasprodatih arena, pa je tako sa suzama u očima na četvrtom koncertu zahvalila svima koji je podržavaju.

- Moram vam priznati jednu stvar. Pre svakog koncerta isplaniram šta želim da kažem kada izađem pred publiku, ali, uzevši u obzir sve što se dogodilo poslednjih meseci, samo vam mogu reći hvala.

Foto: ATA images

 

 

Hvala od srca za ljubav, za podršku i hvala što smo zajedno uradili nešto što niko dosad nije - rekla je, između ostalog,  Aleksandra u Zagrebu.

Odgovarajući na pitanja znatiželjnih novinara pre početka koncerta, Aleksandra Prijović otkrila je da je bila u blagoslovenom stanju kada je poslednji put nastupala u Zagrebu, 2018. godine.

- Bila sam trudna kada sam poslednji put zapevala u zagrebačkoj Areni. Saša Matić me tada najavio, skoro sam pala u nesvest - bila je iskrena pevačica.

(Gloria)

BONUS VIDEO: