Млада музичка звезда направила је незапамћени успех последњих неколико месеци јер распродаје арене широм региона, а на четвртом концерту у Хрватској Александра Пријовић открила је до сада непознате, а занимљиве детаље из живота.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица ужива да комуницира са својом публиком, па осим песме на сваком концерту подели неке занимљиве анегдоте из приватног живота или једноставно приче за које сматра да њена публика треба да их зна.

Изгледа да је у Загребу посебно емотивна због пет распродатих арена, па је тако са сузама у очима на четвртом концерту захвалила свима који је подржавају.

- Морам вам признати једну ствар. Пре сваког концерта испланирам шта желим да кажем када изађем пред публику, али, узевши у обзир све што се догодило последњих месеци, само вам могу рећи хвала.

Фото: АТА имагес

 

 

Хвала од срца за љубав, за подршку и хвала што смо заједно урадили нешто што нико досад није - рекла је, између осталог,  Александра у Загребу.

Одговарајући на питања знатижељних новинара пре почетка концерта, Александра Пријовић открила је да је била у благословеном стању када је последњи пут наступала у Загребу, 2018. године.

- Била сам трудна када сам последњи пут запевала у загребачкој Арени. Саша Матић ме тада најавио, скоро сам пала у несвест - била је искрена певачица.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО: