LJubinka Klarić nedavno je objavila da njen sin Konstantin (14) nastavlja školovanje u Americi, a razlog je to što je naslednik popularne glumice rođen u Los Anđelesu, gde mu i dalje živi otac.

Foto: Igor Marinković

 

 

LJubinka je, naime, sina dobila u braku sa bivšim mužem Nebojšom Jovanovićem, finansijskim konsultantom koji živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, a u jeku slave glumica je spakovala kofere i zbog ljubavi se odselila na drugi kraj sveta.

- Uvek treba prekinuti kad je najlepše. Previše sam igrala u to vreme, što je na kraju dovelo do prezasićenja. Jednostavno, pratio me je osećaj da je više kvantiteta nego kvaliteta i iz tog razloga sam rešila da napravim pauzu. Život me je odveo na neku sasvim drugu stranu, pravo u Los Anđeles - ispričala je ranije glumica, koja je sina rodila 2009. godine.

Za odlazak pred matičara znali su samo kumovi, a srećne vesti tek kasnije su podelili sa roditeljima. LJubinka i Nebojša u braku su bili četiri godine, od čega su zajedno proveli tek polovinu vremena.

 

Foto: N. Skenderija

 

 

- U Ameriku sam krenula sa jednostavnom idejom, zaljubila sam se i udala. U tome nije bilo ničeg spektakularnog jer se nisam udala za holivudskog producenta, nego za običnog momka. Sve zavisi kako uredite svoj život tamo. Ako ste došli sa očekivanjima, a očekivanja se ne ispunjavaju, odlazite kao gubitnik. Ja sam se svakako vratila kao pobednik zato što sam se vratila sa Kostom. On je najbolja nagrada koju sam mogla da dobijem, on je moj Oskar - rekla je svojevremeno za "Hello".

Pre glumičinog preseljenja, LJubinka i Nebojša u Beogradu su se tajno venčali, za šta nisu znali čak ni njihovi roditelji. Ceremoniji su prisustvovali samo kumovi, a lepe vesti su sa porodicama podelili tek nakon toga. U braku su bili četiri godine, ali LJubinka nije sve vreme živela u Americi. Sa sinom Kostom u Srbiju se vratila kada je dečak imao nešto više od godinu dana, a daljina je učinila svoje i par se nakon toga razveo.

Iako ne voli da eksponira privatni život, glumica je jednom prilikom govorila o krahu braka.

Foto: Igor Marinković

 

 

- Razvela sam se od Nebojše, a razlog nije ništa što se u sedamdeset posto veza ne dešava. Jednostavno, daljina je učinila svoje. On nije mogao da ostavi posao koji je tamo započeo pre nego što smo zasnovali vezu, ali divno je što smo iznedrili Kostu - rekla je tada.

Sa Nebojšom je ostala u dobrim odnosima, on je često dolazio u Beograd da se vidi sa sinom, a i Kosta je redovno putovao kod oca, kod kog će sada i živeti tokom nastavka školovanja.

Kako se prošle godine pisalo, LJubinkino srce je posle razvoda od Nebojše uspeo da osvoji ambasador Srbije u Iraku Uroš Balov. 

BONUS VIDEO: