Љубинка Кларић недавно је објавила да њен син Константин (14) наставља школовање у Америци, а разлог је то што је наследник популарне глумице рођен у Лос Анђелесу, где му и даље живи отац.

Фото: Игор Маринковић

 

 

Љубинка је, наиме, сина добила у браку са бившим мужем Небојшом Јовановићем, финансијским консултантом који живи и ради у Сједињеним Америчким Државама, а у јеку славе глумица је спаковала кофере и због љубави се одселила на други крај света.

- Увек треба прекинути кад је најлепше. Превише сам играла у то време, што је на крају довело до презасићења. Једноставно, пратио ме је осећај да је више квантитета него квалитета и из тог разлога сам решила да направим паузу. Живот ме је одвео на неку сасвим другу страну, право у Лос Анђелес - испричала је раније глумица, која је сина родила 2009. године.

За одлазак пред матичара знали су само кумови, а срећне вести тек касније су поделили са родитељима. Љубинка и Небојша у браку су били четири године, од чега су заједно провели тек половину времена.

 

Фото: Н. Скендерија

 

 

- У Америку сам кренула са једноставном идејом, заљубила сам се и удала. У томе није било ничег спектакуларног јер се нисам удала за холивудског продуцента, него за обичног момка. Све зависи како уредите свој живот тамо. Ако сте дошли са очекивањима, а очекивања се не испуњавају, одлазите као губитник. Ја сам се свакако вратила као победник зато што сам се вратила са Костом. Он је најбоља награда коју сам могла да добијем, он је мој Оскар - рекла је својевремено за "Хелло".

Пре глумичиног пресељења, Љубинка и Небојша у Београду су се тајно венчали, за шта нису знали чак ни њихови родитељи. Церемонији су присуствовали само кумови, а лепе вести су са породицама поделили тек након тога. У браку су били четири године, али Љубинка није све време живела у Америци. Са сином Костом у Србију се вратила када је дечак имао нешто више од годину дана, а даљина је учинила своје и пар се након тога развео.

Иако не воли да експонира приватни живот, глумица је једном приликом говорила о краху брака.

Фото: Игор Маринковић

 

 

- Развела сам се од Небојше, а разлог није ништа што се у седамдесет посто веза не дешава. Једноставно, даљина је учинила своје. Он није могао да остави посао који је тамо започео пре него што смо засновали везу, али дивно је што смо изнедрили Косту - рекла је тада.

Са Небојшом је остала у добрим односима, он је често долазио у Београд да се види са сином, а и Коста је редовно путовао код оца, код ког ће сада и живети током наставка школовања.

Како се прошле године писало, Љубинкино срце је после развода од Небојше успео да освоји амбасадор Србије у Ираку Урош Балов. 

БОНУС ВИДЕО: