Nova mega zvezda, Aleksandra Prijović održala je pet koncerata u zagrebačko areni što je za svaku pohvalu.  Ona je često emotivna na svojim nastupima, a ovaj put se zahvalila publici na vernosti i iskoristila je priliku da se obrati Filipovoj majci, Zorici Nakić.  

-Meni je ponestalo reči. Ne postoje zaista one reči kojima bih mogla da prenesem šta sada osećam. Beskrajno vam hvala. I ja vas volim najviše- poručila je ona, a onda se obratila Zorici:

-I kada vidim moju porodicu koja je uvek tu, a tu je i moja Zorica, Filipova majka. Zorice da Vam kažem, hvala Vam što ste rodili najboljeg sina na svetu jer kao što sam rekla ovako nešto veliko ja nikada sama ne bih mogla da uradim. Mnogo je tu ljudi koji su dali sve od sve, radili punog srca, ali za mene najbitnija osoba pored moje porodice jeste vaš sin Filip koji je dao sve od sebe i verovao u mene, u nas, da ćemo zajedno napraviti veliku stvar. Hvala mojoj mami, tati, baki, deki, ocu, svima. Uvek zaboravim nekog ali to je zato što sam prepuna emocija...- rekla je Prija kroz suze.

(Mondo)

BONUS VIDEO: